Georgia Trauma Commission Meeting

March 2nd, 2022 09:00 AM to 12:00 Noon Barnsley Resort Agenda

09:00 am to 09:10 am (10 minutes)

Welcome, call to order & establish quorum

Dr. Dennis Ashley

Approval of November 18, 2021 and January 26, 2022

Meeting Minutes * Chairman's Report

09:10 am to 9:50 am (40 minutes)

Executive Director's Report

TCAA Federal Legislative Update
Level III/IV Readiness Cost Survey Update

Level III/IV Readiness Cost Survey Update

Liz Atkins

Jennifer Ward

Jessica Story

Committee & Workgroup Reports I 09:50 am to 10:20 am (30 minutes)

Budget Committee Report*

EMS Committee Report

Level III/Level IV/Rural Trauma Center Committee

Dr. Regina Medeiros

Courtney Terwilliger

Dr. Greg Patterson

Dr. Alicia Register

-----BREAK 10:20 am -10:35 am (15 minutes)-----

Committee & Workgroup Reports II 10:35 am to 11:05 am (30 minutes)

Georgia Committee on Trauma Excellence Jesse Gibson

Trauma Administrators Committee Dr. Michelle Wallace
Trauma System Performance Committee Dr. James Dunne

Trauma System Partner Reports 11:05 am to 11:35 pm (30 minutes)

Georgia Trauma Foundation Update

Georgia Quality Improvement Program Update

Office of EMS and Trauma Update

Cheryle Ward

Dr. S. Rob Todd

Gina Solomon

Renee Morgan

11:35 am

New Business-None Dr. Dennis Ashley

11:35 am to 11:40 pm (5 minutes)

Adjourn Dr. Dennis Ashley

Motion to Adjourn*